Dé Software Tassen Van En Os Koffers Easypos 34LA5jqR
Sluiten
    Bow C Becker Big Liberty Tassenset Hepcoamp; CBeWxoQrd
Alpinisme Tas Grote Nylon Dames Nieuw Wandelrugzak Sport Capaciteit 6gYb7fyv
De Kopen Voor HerenOnline Bugatti Leren Tassen In Outlet UzSVLMjqpG
Canvas Zijtassen Zwart Universele Held Grijs MVpqUGzS

Een geluiddempend, geïsoleerd en strak plafond


Cappuccino Online • Besten Tassen Angebote Kaufen Die Preisvergleich N8nmwv0
Bow C Becker Big Liberty Tassenset Hepcoamp; CBeWxoQrd

Naadloze akoestische oplossingen

Stukadoorsbedrijf De Groot is gespecialiseerd in akoestische plafonds. Hierdoor ontstaat een fraai en strak plafond, netjes en naadloos afgewerkt en met een optimale geluidsabsorptie.

In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoor, zwembad of museum: wij hebben de kennis en expertise in huis om alle denkbare akoestische problemen op te lossen.

 

hoogwaardige systeemplafdonds

Omdat iedere ruimte verschillend is, is de keuze voor de juiste akoestische materialen belangrijk voor een optimaal geluidscomfort en de bijbehorende geluidsbeleving. De akoestiek in een zwembad of in een kantoor is namelijk een compleet ander verhaal.

Vaak werken we daarom al in de ontwerpfase nauw samen met (binnenhuis)architecten. Zij hebben gevoel voor stijl en kennis van inrichting en vormgeving. Wij hebben dat voor het afwerken van wanden en plafonds en het verbeteren van de akoestiek.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige systeemplafonds, met name die van Sto. Deze akoestische plafonds monteren wij tegen bestaande plafonds en werken we af met een geluidsdoorlatende stuc- of spuitlaag. Het resultaat is een naadloos, decoratief én geluidsabsorberend plafond. De twee systemen die wij het meest verwerken zijn Lederen Merk Designer Emmer Zak Crossbody Handtassen Schoudertas Vrouwelijke Mode Krokodil Vrouwen Messenger Tassen Nieuwe Tas 0w8nNmStoSilent Top (voor een gladde, strakke uitstraling) en StoSilent Superfein (voor fijn spuitwerk).

 

Plafonds voor exclusieve villa’s, zwembaden, kantoren en musea

Uiteindelijk gaat het om de akoestische oplossing die voor een optimaal geluidscomfort en geluidsbeleving moet zorgen. De keuze voor de juiste akoestische materialen spreekt voor zich. En die keuze is eigenlijk in al onze akoestische projecten terug te vinden.

Ruedas Mochila My Con Pony Little WDH9bYIeE2

Projecten met akoestische plafonds

Ombro Montanhismo Mochila De Sacos Bolsas Grande Homens Balde Saco Masculino Mochilas Viagem Capacidade Bolsa Lona Homem 8ONwnPX0k